Onze huisregels:

Onze huisregels blijven onverminderd van kracht, zelfs tijdens feesten en partijen! Wat betekent dat, ongeacht de festiviteiten, we verwachten dat alle gasten zich aan deze regels houden om een veilige, respectvolle en plezierige sfeer voor iedereen te waarborgen. Dus, terwijl we samen feestvieren, vragen we om begrip en medewerking, zodat iedereen kan genieten van een geweldige ervaring binnen de kaders van onze huisregels. Bedankt!


Leeftijdslimiet:
Toegang tot de bar is alleen toegestaan voor gasten van 18 jaar en ouder. Zorg ervoor dat je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt, want we hanteren een strikt beleid om de leeftijd te controleren. Valse id-kaarten worden ingenomen en overhandigd aan de politie!
Alcoholgebruik:
Geniet verantwoord van alcohol. We serveren met plezier drankjes, maar vragen je om bewust om te gaan met alcoholconsumptie. Overmatig drinken wordt niet getolereerd.
Respectvol gedrag:
Behandel medewerkers en medegasten met respect. Discriminatie, intimidatie en ongepast gedrag worden niet getolereerd. We streven naar een vriendelijke en inclusieve sfeer voor iedereen.
Roken:
Roken is alleen toegestaan op de aangewezen rookzones buiten de bar. Zorg ervoor dat je de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot roken respecteert.
Eigen consumpties:
Het meebrengen van eigen drankjes en/of eten is niet toegestaan. We bieden een gevarieerd assortiment drankjes aan om aan ieders wensen te voldoen.
Veiligheid:
Volg de aanwijzingen van het personeel op en respecteer de veiligheidsvoorschriften. In geval van nood, volg de aangegeven evacuatieroutes.
Geluidsniveau:
Houd rekening met de omwonenden bij het verlaten van de locatie. Na 00:00 uur mogen er geen groepen meer op het terras aanwezig zijn.
Verantwoordelijkheid:
Neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en je vrienden. Als je merkt dat iemand zich ongemakkelijk voelt of te veel heeft gedronken, moedigen we je aan om het personeel op de hoogte te stellen. Het personeel van de Blue Bar zorgt altijd voor een passende oplossing inplaats dat er consequenties zijn voor eerlijkheid!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen