High tea, Wine en Beer 

"Ontdek onze culinaire varianten - High Tea, High Wine en High Beer - waarbij elk arrangement bestaat uit 3 smaakvolle rondes, vergezeld van perfect bijpassende gerechten. Bij High Tea kun je jezelf trakteren op verfijnde theesoorten en een selectie van zoete en hartige lekkernijen. Voor degenen die van wijn houden, biedt High Wine een kans om een reeks heerlijke wijnen te proeven, geaccentueerd door bijpassende gerechten. En voor de bierliefhebbers is er High Beer, met een boeiende verzameling ambachtelijke bieren en hartige hapjes.

High Tea

High Tea bij Blue Bar is een smaakvolle traditie waarbij je kunt genieten van een assortiment heerlijke biologische thee, vergezeld van een selectie hartige en zoete lekkernijen. Ontspan in onze sfeervolle omgeving terwijl je proeft van met zorg bereide kleine gerechten. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een gezellig samenzijn.

- Amuse soep keuze uit kreeft/tomaat
- Borrelplank met luxe broodjes inclusief verse salade en bites
- Zoete lekkernijen met vers fruit als afsluiting

Vanaf 2 personen 28,50 pp

High Wine 

"High Wine bij Blue Bar" is een verfijnde ervaring waarbij je een selectie van heerlijke wijnen kunt proeven, perfect gecombineerd met bijpassende hartige en smaakvolle gerechten. Laat je smaakpapillen verrassen door onze zorgvuldig samengestelde wijnselectie, geserveerd met een keur aan culinaire hoogstandjes. "Het is de ideale gelegenheid om te genieten van een ontspannen en gezellige wijnproeverij." Onze High wine bestaat uit 3 gangen, elke gang een andere wijn inclusief een bijpassend bite.

- Oesters
- Borrelplank met olijfjes, brioche brood paling en zalm, brood met smeersels en een heerlijke salade
- kaasplankje

Vanaf 2 personen 49,50 pp

High Beer 

High Beer bij Blue Bar is een hartige en smaakvolle ervaring, waarbij je kunt genieten van een scala aan ambachtelijke bieren, begeleid door bijpassende hartige lekkernijen. Laat je smaakpapillen verwennen door onze zorgvuldig geselecteerde biercollectie, die perfect samengaat met een verscheidenheid aan hartige gerechten. Kortom, High Beer bij Blue Bar is dé keuze voor liefhebbers van bier en hartige lekkernijen om samen te komen, te proeven en te genieten van een gezellig samenzijn.

- Mini hamburgers
- Borrelplank met verschillende soorten bitterballen inclusief Nachos met gehakt
- Als afsluiter loaded frites met buikspek

vanaf 2 personen 39,50 pp

 
 
 
 
E-mailen
Bellen